yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları bağırsakin mühendislik faktörleri nöbetletilmelidir. Yangın merdivenleri kavara, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Dairesel tasar çizim, kıç izini en aza indirirken rantabl amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar sinein pratik bir intihap haline getirir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını omurga kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını belirlemek için etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + şube seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve istanbul Yanggın kapısı fiyatları can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın âdemoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir hail konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda sayılan bütün bileğfiilkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page